XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/08/29/pozsonyi-piknik-harmadszor/

Témák A-Z

Pozsonyi piknik – harmadszor

2011. augusztus 29. Kulturális hírek

Kemencében sütött tökös-pompos, hagyományos recept szerint készült flódni, Kern és Gálvölgyi, borárverés Király Júliával, tombola és kifilisütőverseny, klezmer és operaegyveleg, Hernádi Judit és Heilig Gábor, aszfaltrajz és csokoládés almaszirom kóstoló… Képtelenség lenne felsorolni mindazt a gasztronómiai és kulturális csemegét, ami ezen a napon  terítékre került a Pozsonyi út Radnóti Miklós utca és a Jászai Mari tér közötti szakaszán. A minden korábbi látogatottsági rekordot megdöntő esemény díszvendége ezúttal Pozsony városa volt, amely  értékes fődíjat ajánlott fel a pozsonyikifli-sütő verseny győztese számára.

Pozsonyi út felújításaA gazdag program tartalmas szórakozást kínált valamennyi korosztálynak, a legkisebbektől a legnagyobbakig: tanúsíthatjuk, hogy egyetlen ember sem unatkozott ezen a napon a felújítás előtt álló Pozsonyi út fái alatt.

Idén a Pozsonyi út felújításának terveivel is megismerkedhetett a nagyérdemű, amelyet a XIII. kerületi önkormányzat hosszas társadalmi egyeztetést követően véglegesített. Itt, a helyszínen mindenki megnézhette, milyen lesz a környék.

Hogy miért vonzza ez az esemény évről-évre mind nagyobb számban a látogatókat? Talán a rendkívül sokszínű multikulturális program… Talán az oldott, barátságos, kitűnő hangulat fogja meg az erre járókat… Vagy valami más? Döntse el Ön! Tekintse meg galériánkat!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj