XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/09/21/megujult-a-vizafogo-tagiskola-torna-es-balett-terme/

Témák A-Z

Megújult a Vizafogó Tagiskola torna és balett terme

ARCHÍV | 2010. szeptember 21. - Frissítve Városfejlesztési hírek

A Vizafogó Tagiskola épülete paneles lakótelepi iskolának épült, funkcióját mai napig megőrizte. A tervezett teljes korszerűsítés három lépcsőben valósul meg. Az épület nyílászáróit és a vizesblokkokat már korábban korszerűsítették.

Az első ütemben a tornaterem és az új balett-terem kialakítása történt meg. A soron következő második ütemben az oktatási épület bővítése, a bejáratok építészeti újra formálására kerül sor, a homlokzat felújítása, valamint az épületet akadály mentesítése mellett. A harmadik ütemben az épület teljes belső gépészeti és elektromos felújítása és a konyha rekonstrukciója történik meg.

A tornaterem korszerű sportparketta burkolatot kapott, modern világítási, fűtési, légtechnikai berendezésekkel szerelték fel. A falburkolat a kor igényeit kielégítő minőségben készült. A felszerelt elektromos működtetésű térelválasztó a csoportok párhuzamos foglalkoztatásának lehetőségét adja. A tornacsarnok megújulásával együtt az elavult tornaszerek cseréje is megtörtént.

Az 56 m2 méretű mászó falon a kisdiákok új sportággal a falmászás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg, a mászó sávok módosításával több nehézségi fokú fal alakítható ki.

A balett-terem: 52,15 m2 alapterületű, teljesen új elektromos, épületgépészeti és légtechnikai szereléssel készült. A padlóburkolata linóleum sportburkolat, amely két oldalfalán tükörfallal, az ellenkező két oldalfalon pedig fa kapaszkodókkal van ellátva.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj