XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/09/15/husz-ev-fejlesztesei-fotokiallitas-a-duna-plazaban/

Témák A-Z

Húsz év fejlesztései kiállítás a Duna Plázában

ARCHÍV | 2010. szeptember 15. - Frissítve Kulturális hírek

Budapest XIII. kerülete egyedülálló módon fejlődött az elmúlt két évtizedben. A látványos változás eredményeként az egykori ipari, helyenként kisvárosi táj megváltozott, teret adva az építészetileg is igényes lakó és irodaházaknak, színvonalas nagyvárosi tereknek. A XIII. kerület közel nyolcvanezer ember munkahelyéül és száznyolcezer lakosnak kedvelt lakókörnyezettéül szolgál a mai napig.

A kiállításra ellátogatók légi felvételeken kereshetik meg lakó vagy munkahelyüket, a jövőben tervezett létesítmények látványképeit, beépítési terveket bepillantást engedve az építészeti alkotótevékenység részleteibe. Toronyháztervek mellett új városi közterekről, Budapest leghosszabb Duna-parti sétányáról láthatók új elképzelések.

Az önkormányzat kiadványai mellett találkozhatnak a „kerülettotó” kérdőíveivel, ahol a helyesen válaszolók értékes könyv jutalomban részesülhetnek.A kiállítás az itt élők, a kerületünkben befektetők munkájának eredményét mutatja be. Büszkeséggel tekinthet vissza az eddig megtett útra, és kellő optimizmussal, reménnyel, nézhet a jövőbe a XIII. kerület.

 

A kiállítás helyszíne: Duna Plaza bevásárlóközpont földszint 20. számú helyisége.

A kiállítás megtekinthető: hétköznapokon 12.00-18.00 között, hétvégén 10.00 -18.00 között, októbert 15-ig.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj