XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2010/04/07/hivatalunk-is-csatlakozott-a-bringazz-a-munkaba-programhoz/

Témák A-Z

Hivatalunk is csatlakozott a Bringázz a munkába! programhoz

ARCHÍV | 2010. április 07. - Frissítve Környezetvédelmi hírek

A környezetvédelmi kampány a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal dolgozóit is megmozgatja: munkatársaink egy csoportja csatlakozott a Bringázz a munkába! 2010 tavaszi kampányához. Az április 30-ig tartó időszakban legalább nyolc alkalommal kerékpárral munkába indulók és érkezők teljesítették a szervezők célkitűzését. A megtett szakaszokról közlekedési naplót vezetnek a résztvevők.

Ebben az esztendőben a szoknyás és öltönyös tekerés, illetve a kombinált, vonattal történő közlekedés mellett a gyermekek bringával történő közlekedését és szállítását is szorgalmazzák az ötletgazdák. Éppen ezért külön ki kell emelni a naplóban azt, ha valaki a család kisebb tagjait is két keréken juttatta el bölcsődébe, óvodába vagy éppen iskolába.

Fontos tudni, hogy április hónapra kedvezményes kerékpáros bérletvásárlási lehetőséget kínál a MÁV-Start. Ennek keretében minden 15 kilométer feletti kerékpár havibérlet 2630 forintba kerül, amely a 15 kilométeres bérlet árának felel meg. A bérletek 2010. április 1-jétől 2010. május 5-ig érvényesek.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj