XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/13kerulet/smartxiii-konferencia-2020/michael-donaldson-barcelona/

Témák A-Z

Michael Donaldson – Barcelona

Michael Donaldson – Barcelona

Michael a Barcelonai Egyetemen jogi diplomát és a közigazgatás mesterképzés diplomáját szerezte. A digitális innovációért, az elektronikus ügyintézésért és a jó kormányzásért felelős biztos, a barcelonai városi tanácsnál.

2001 és 2002 között a barcelonai városi tanács Sants-Montjuïc körzetének Agenda 21 koordinátora volt. 2002 és 2008 között a Fundació Catalunya Segle XXI ügyvezetője volt 2002 és 2008 között. 2008-ban a Rubí Városi Tanács intézményi tevékenységének igazgatója 2015-ig, amikor a tanács tagja lett.
Gavà város tanácsának a stratégiai tervezés és a központi szolgáltatások igazgatójaként 2019-ig dolgozott.

A Federació de Municipis de Catalunya transzparencia és részvételiségi eszközök szemináriumainak technikai vezetője, az UIMP “Együttműködés a közigazgatási szervek között” kurzusának koordinátora.

Tanfolyamok oktatója: közigazgatás, átláthatóság és transzverzitás a Generalitat de Catalunyában, a barcelonai Diputacióban és a Federació de Municipis de Catalunya-ban.

Különböző könyv- és cikkpublikációkban vett részt az átláthatóság, a részvétel, a demokratikus minőség és a bevándorlók jogai témáiban.

Díjaink, elismeréseink


              Idősbarát önkormányzat díj