XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

Szavazás

Önkormányzatunk kezdeményezésére Göncz Árpád Városközpont néven új városrész jön létre kerületünkben. Ön szerint szükség lesz az itt élők személyi okmányainak módosítására?

Szavazok
Kerületi Kártya
Föld órája
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2016. május 24. Eszter, Eliza

Parkolás, közlekedés NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

A fizető parkolással kapcsolatos teendőket a XIII. kerületben a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. végzi. A Zrt-től kérhetik a kerületi lakosok az ingyenes parkolásra jogosító matricát, ha állandó lakosként az adott övezetben vannak bejelentve, s az állandó lakos szerepel tulajdonosként vagy üzemeltetőként a forgalmi engedélyben. Feltétel még, hogy rendben és időre befizették a gépjárműadót. Hasonlóképpen itt kérelmezhetik a vállalkozások a parkolási kedvezményt.

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Parkolási Üzletágát kereshetik fel magánszemélyek és cégek egyaránt észrevételeikkel, panaszaikkal, amelyek a parkolást érintik.

A Parkolási Üzletág  elérhetőségei:


Tömegközlekedés

A BKV menetrendjei:

A BKV aktuális jegy- és bérletárai

Vonatmenetrend

Vonatjegyek - árak és kedvezmények

Távolsági buszok menetrendje

Hajójárattal a Dunán

Célirányos közlekedésre és kirándulásra egyaránt használhatják a XIII. kerületiek a 2012. nyarán indított menetrendszerinti hajójáratokat. Jó program a kisgyerekeknek, de élményteli lehet az egész családnak is, hogy a kerület és a főváros megszokott helyszíneit szokatlan látószögből tekintheti meg.

Erről részletek itt találhatók.

Közlekedési, parkolási hírek

A témában híreinket itt találja.