XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/hirdetmeny/parlagfu-elleni-kozerdeku-vedekezes-elrendelese-bp-berettyo-u-2-8-madarasz-v-u-45-sz-26079-1-hrsz-ingatlanon/

Témák A-Z

Parlagfű elleni közérdekű védekezés elrendelése Bp. Berettyó u. 2-8. (Madarász V. u. 45.) sz., 26079/1 hrsz. ingatlanon

Parlagfű elleni közérdekű védekezés (“kényszerkaszálás”) elrendelése Bp. XIII. ker. Berettyó u. 2-8. (Madarász V. u. 45.) sz., 26079/1 hrsz. ingatlanon

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Jegyzője nevében eljárva a Polgármesteri Hivatal Építésügyi osztálya a 2016. augusztus 15-én kelt, V/1046-3/2016 sz. határozattal a Budapest XIII. kerület Berettyó u. 2-8. (Madarász V. u. 45.) sz., 26079/1 hrsz. ingatlanon parlagfű elleni közérdekű védekezést rendelt el a földhasználó költségére és veszélyére. A döntés kivonata a letölthető dokumentumból ismerhető meg.

A határozat a fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható. A végrehajtásra a Parkfenntartó – Kertészeti és Szolgáltató Kft. kapott megbízást. A végrehajtás során a megbízott szervezet jogosult az ingatlanra belépni, és ott a szükséges cselekményeket elvégezheti.

A közérdekű védekezéssel kapcsolatos valamennyi költséget a földhasználó köteles viselni.

A határozat ellen a földhasználó a közléstől számított 15 napon belül a Pest Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatósága (2100 Gödöllő, Kotlán Sándor u. 3.) igazgatójához címzett fellebbezéssel élhet. A fellebbezést 5000 Ft-os illetékbélyeggel kell ellátni, és a XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatalhoz kell benyújtani. A felllebbezésnek a határozat végrehajtására halasztó hatálya nincs.

Budapest, 2016. augusztus 15.

Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal

Építésügyi osztály

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj