XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/hirdetmeny/a-fovarosi-onkormanyzat-kiirta-a-2012-evi-telepulesi-ertekvedelmi-tamogatas-palyazatot/

Témák A-Z

A Fővárosi Önkormányzat kiírta a 2012. évi Települési Értékvédelmi Támogatás pályázatot

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a Fővárosi Közgyűlés 2012. október 31-i ülésén kiírta a 2012. évi „Települési Értékvédelmi Támogatás” pályázatot.

A „Települési Értékvédelmi Támogatásra” a főváros városképe és történelme szempontjából meghatározó épített környezet védelméről szóló 54/1993. (1994.II.1.) számú Főv. Kgy. rendelet hatálya alá tartozó épületek tulajdonosai, használói pályázhatnak.

A támogatás célja a fővárosi rendelettel védett épületek olyan részei, tartozékai, díszítései, értékei megmentésének, felújításának, helyreállításának segítése, melyek a fővárosi védettség alá helyezést indokolttá tették.

A támogatást pályázat útján lehet elnyerni.

Beadási határidő: 2013. január 31.

Beadás helye: Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája

(Budapest, V. kerület Bárczy István utca 1-3.)

Beadás módja: személyesen vagy postán zárt borítékban

A részletes pályázati kiírás és a fővárosi rendelettel védett épületek listája hozzáférhető a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (hétfőn és szerdán 8.00-18.00-ig, kedden és csütörtökön 8.00-16.30-ig, pénteken 8.00-14.00-ig) vagy letölthető a Főváros honlapjáról (www.budapest.hu) a Pályázatok rovatból. A pályázatról érdeklődni a 327-1450-es telefonszámon lehet.

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Polgármesteri Hivatal

Főépítészi Iroda

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj