XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2017/05/15/legyen-a-vendegunk-az-uszo-vilagbajnoksagon-2/

Témák A-Z

Legyen a vendégünk az úszó világbajnokságon! 2.

ARCHÍV | 2017. május 15. - Frissítve Kulturális hírek

Honlapunkon minden héten felteszünk egy-egy, kerületi vonatkozású, a sport világával kapcsolatos kérdést, amelyre a helyes választ a  jatek@bp13.hu  címre küldhetik el számunkra a vállalkozó kedvű, XIII.  kerületi lakcímmel rendelkező játékosok, nevük és lakcímük feltüntetésével. A válaszok beküldésének határideje a kérdés megjelenését követő csütörtök, 19.00 óra. Kizárólag az elektronikus levélben küldött választ fogadjuk el. Az összesen kilenc fordulóból álló játék nyerteseit pénteken sorsoljuk ki. A nyertest elektronikus válaszlevélben értesítjük sikeres szerepléséről, és nevét a következő heti feladvánnyal egyidejűleg közzé tesszük a honlapon is. Fortuna kegyeltjei hétről hétre 4-4 darab belépőjegyet vehetnek át a sorsolást követő héten, hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óra között a polgármesteri hivatal recepcióján, lakcím kártyájuk bemutatását követően.

Legyen a vendégünk! Küldje el a helyes választ feladványunkra, és a helyszínen drukkolhat a magyar versenyzők sikeres szerepléséért a FINA 2017. évi Úszó Világbajnokságán!

Múlt heti  kérdésünk  megfejtése a következő: 1911. március 16-án alapították meg a Vasas Sport Clubot. A szerencsés nyertes: Lukács Gyula 1133 Budapest, Pannónia utcai lakos. A sorsoláson a nyertest Seres Józsefné,  a 2016. évi Testvérvárosok Szenior Olimpiájának bowling sportág győztese húzta ki.

E heti kérdésünk így szól: Hogy hívták azt a kitűnő sportembert, aki birkózásban hatszor nyert profi világbajnokságot, és akit pályafutása során angyalföldi Herkulesként, újkori Toldi Miklósként emlegettek?

Végül egy örömteli hír. Játékunk olyan nagy érdeklődést váltott ki a kerületben élő sportbarátok körében, hogy tovább növeltük a nyerési esélyt. Azok között, akik a játék összesen kilenc fordulója  során a legtöbb helyes megfejtést küldik be hozzánk, a játék végén további belépőjegyeket sorsolunk ki az Úszó Világbajnokságra!

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj