XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATXIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT
Kerületi Kártya
Angyalzöld - Zöldfelületi Stratégia 13
Hírnök - A 13. kerület helyi lapja
Ügyfélelégedettségi felmérés
TV13 - Kerületi TV adó
2017. június 24. János, Iván

Dal, móka, kacagás Lakóközösségi napok 2017. 2017. április 28. - Módosítva: 2017. május 19. | Kulturális hírek NyomtatásNyomtatási nézet Továbbküldés ismerősnekTovábbküldés ismerősnek

Április 27-én, a Kárpát utcai játszótéren rendezték meg a 2017. évi Lakóközösségi napok rendezvénysorozat első eseményét, amelyet a következő hetekben összesen még hét, váltakozó helyszíneken megrendezésre kerülő program követ. A XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ,a Prevenciós Központ, és a XIII. Kerületi Egyesített Óvoda közreműködésével, a SKULT13 divízió által lebonyolított programok öregnek és fiatalnak egyaránt jó alkalmat biztosítanak a tartalmas kikapcsolódásra, egy kis mozgásra, a legfrissebb kerületi hírekkel kapcsolatos tájékozódásra, és jókedvű beszélgetésekre is.

A Lakóközösségi napok helyszínein felállított sátrakban a BRFK XIII. Kerületi Rendőrség és a kerületi közterület-felügyelet szakemberei, a Vöröskereszt, a homoludens.hu Egyesület, a Láng Művelődési Központ, a bevezetőben említett szociális és prevenciós intézmények, a XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat és az Egyesített Óvoda munkatársai fogadják a látogatókat, akik tréfás feladatok megoldásával ajándékra jogosító zsetonokat gyűjthetnek. A kutyabarátok a Gondos Gazdi program keretében szakszerű tanácsokat kaphatnak az ebtartással kapcsolatos kérdéseikre, és érdekes kutyabemutatókat is megtekinthetnek.

A vállalkozó kedvűek kipróbálhatják, hogy mekkora energia kell egy evezős pad tisztességes működtetéséhez a Budapesti Evezős Egyesület sátrában. Akiknek pedig még ez sem lenne elég, a legkülönbözőbb luftballon figurákkal lehetnek gazdagabbak a Happy Balloons Kft. standjánál. A programot hivatásos és amatőr művészek fellépése teszi még szórakoztatóbbá. A sorozat részletes programja ide kattintva tölthető le honlapunkról. Tekintse meg a Lakóközösségi napok erndezvényein  készült, folyamatosan frissülő képriportunkat!