XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2016/07/11/tankeruleti-tajekoztato/

Témák A-Z

Tankerületi tájékoztató

2016. július 11. Kulturális hírek

A testület elengedhetetlennek tartja az általános, szépen hangzó célok helyett a helyi szintű célok és elvárások megfogalmazását, a megvalósítását segítő út tervszintű kijelölését intézményi szinten is. Szükségességét igazolják a kompetenciamérések eredményei is. A tájékoztató nem szól arról milyen szakértői vizsgálatok voltak 2015-ben, és ha voltak, akkor milyen eredménnyel zárultak.

Az önkormányzat, mint működtető a múltban és a jelenben is jó gazdája volt a nevelési-oktatási területnek. A miniszter által is elismert sokszínű, eredményes XIII. kerületi köznevelési rendszer fenntartásával, működtetésével szolgálta a kerületi gyermekek érdekeit.

Az önkormányzat továbbra is arra törekszik, hogy az önként vállalt feladatok továbbvitelével járuljon hozzá az eredményesebb oktató – nevelő munkához a kerületi köznevelési rendszer működtetéséhez. Fontosnak tartja a megfelelő együttműködést a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapesti XIII. Tankerülettel. A teljes államosítást követően a lakosság pontos informálása érdekében a jövőben is igényli, hogy a Tankerület éves tájékoztató anyaga részletesebben, számszerű adatokkal kiegészítve és elemezve adjon tájékoztatást a kerületi oktató – nevelő munkáról. Az önkormányzat továbbra is partnerséget ajánl, mert a gyermekek, a szüleik és a pedagógusok érdeke ezt kívánja.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj