XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2016/06/24/buszkek-vagyunk-kitunore-erettsegizetteinkre/

Témák A-Z

Büszkék vagyunk kitűnőre érettségizetteinkre

2016. június 24. Kulturális hírek

A Polgármesteri Hivatalban tartott rendezvényen az elnökségben foglalt helyet dr. Tóth József polgármester, Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony, Takács Ferenc a Szociális Egészségügyi és Művelődési Bizottság elnöke, valamint Fuhrmann Patrick diákpolgármester.

A program kezdeteként a Németh László Gimnázium tanulói ünnepi műsorral köszöntötték a résztvevőket. Hekker Roland 7.b osztályos tanuló blockflötén, Pécz Bálint 11. osztályos gitáron klasszikus műveket adott elő. Szűcs Hanna 11. osztályos verssel köszöntötte az ünnepelteket, végezetül Zheng Yuan Qi csellón játszott.

Dr. Tóth József polgármester a kerület megbecsülése és tisztelete jeléül köszöntötte a kitűnő érettségi vizsgát tett diákokat, szüleiket, osztályfőnökeiket. Jelentősnek, elismerésre méltónak nevezte a fiatalok teljesítményét, ösztönözte őket az életen át tartó tanulásra, egyben megköszönte a szülői ház, az igazgatók, a pedagógusok segítségét.

Néhány gondolatban ismertette a kerület fejlődésének azt a szakaszát, amelyben a most elismerésben részesülő diákok születésüktől az érettségi vizsgáig éltek. Mint elmondta: igaz, hogy nagy bánatára három éve államosították az iskolákat, de az önkormányzat keresi az államosítás előtti kiemelkedő szintű plusz szolgáltatások biztosításának lehetőségét.

A program végén a polgármester és az alpolgármester asszony egyesével köszöntötte az ünnepelteket, osztályfőnökeiket, igazgatóikat.

2016. évben kitűnőre érettségizettek:

  • Ady Endre Gimnázium: Bencsik Péter 12. A; Almásy Márton György 12. D
  • Berzsenyi Dániel Gimnázium: Tóth Kristóf Benjámin, Kugyella Noémi, Kovács Bence 12. C; Deák Tamara Viktória, Mihályi Zsófia ,Tian Hui Min 12. D
  • Németh László Gimnázium: Bajkó Tamás, Gajdó Tamás, Solti Emese 12. A
    Filep Réka, Juhász Lilla Tünde, Kardos Bálint Tamás, Németh Annabella Emília, Polgár Márton, Szabó Viktória Dóra, Szerényi Dóra, Vágó Richárd, Vásárhelyi-Tóth Attila. Veér Sára Eszter 12. B; Günel Gerda Yagmur 12. C
Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj