XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2015/01/08/megujult-a-keruleti-kartya-partnerkartya/

Témák A-Z

Megújult a Kerületi Kártya, Partnerkártya

2015. január 08. Kerületi kártya

A Kerületi Kártya igénylésére minden XIII. kerületi lakos jogosult, kiváltása pedig teljesen ingyenes!
A Kerületi Kártyát 2008. évi bevezetése óta közel 15 000 kerületi állampolgár váltotta ki. A kártya népszerűségét több kedvezményes szolgáltatás, olcsóbb vásárlási lehetőség biztosítja, melyek köre folyamatosan bővül.
Az elmúlt időszakban rengeteg építő jellegű ötletet kaptunk a kártyabirtokosoktól, így a lakosság visszajelzései alapján javítottuk és bővítettük a kedvezmények és szolgáltatások körét. A kártya új arculatot kapott és folyamatosan bővítjük mind az elfogadóhelyek, mind az ingyenes WIFI szolgáltatással rendelkező közterületek számát.
A Kerületi Kártya a kerület összetartását erősíti azzal, hogy tulajdonosai azokban az üzletekben, amelyek csatlakoztak a programhoz, kedvezményeket vehetnek igénybe a XIII. kerület üzleteiben, a kerületi szociális boltokban és egyes önkormányzati szolgáltatásoknál.
A kedvezmény mértékét a boltok, üzletek, szolgáltatók az előzetesen megkötött szerződésben vállalták. A programban résztvevő partnereket az elfogadó helyek bejáratánál elhelyezett matricák alapján ismerhetik fel a kerületi vásárlók.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj