XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2014/10/14/polgarmesteri-nyilatkozat/

Témák A-Z

Megbízólevél átvétele, polgármesteri nyilatkozat

ARCHÍV | 2014. október 14. - Frissítve Egyéb

A XIII. kerületben élők egyértelmű véleményt nyilvánítottak négy éves munkánkról és az általunk felvázolt jövőképről. A teljesítményt és az őszinteséget díjazták: az elmúlt évek elért eredményeinek bemutatása mellett tiszta lelkiismerettel zárhattuk kampányunkat. Külön örülök annak a történelmi tettnek, hogy az LPE13 jelöltjein keresztül civil szervezet először képviselteti magát és a civil szférát a testületben. Gratulálok minden, a képviselő-testületbe jutott képviselőnek és delegáló szervezetnek.

A XIII. kerületiek példája azt mutatja, hogy az embereket elsősorban nem a nagypolitikai csatározások, hanem a helyi ügyek és az arra adott válaszok és megoldások érdeklik. Az ellenzéki politikusoknak is irányt mutat sok más mellett Szeged, a XIX. kerület vagy a XIII. kerület példája, ahol bebizonyosodott, hogy a teljesítmény számít. Az emberek normálisak, az ellenzéki politikusoknak hozzájuk kell felnőni – normálisnak kell lenni és megosztás helyett a megoldásokat keresni.

A XIII. kerületben továbbra is az összefogást keressük. Első polgármesteri intézkedésként levelet írtam minden, a választáson induló jelölő szervezetnek, független jelöltnek, nemzetiségi jelölteknek valamint a kerületben működő civil szervezeteknek. Arra kértem őket, hogy küldjék meg azon, kerületre vonatkozó programpontjaikat, amelyeket a kampány során fontosnak tartottak elmondani vagy a kerület életében fontosnak gondolják. A beérkező válaszokat beépítjük saját választási programunkba, így állítjuk össze a kerület következő öt évre szóló ciklusprogramját. Ez az alapja annak, hogy mindenki képviselve legyen. Velünk biztosított a folytatás.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj