XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2014/08/26/ingyenes-ecdl-start-szamitastechnikai-tanfolyam-xiii-keruleti-gyed-en-gyes-en-otthon-levo-kismamak-szamara/

Témák A-Z

Ingyenes ECDL Start számítástechnikai tanfolyam XIII. kerületi, GYED-en, GYES-en otthon lévő kismamák számára

ARCHÍV | 2014. augusztus 26. - Frissítve Egyéb

2011 óta folyamatosan, évi két alkalommal indított képzéseink kedvező tapasztalataira és a nagy érdeklődésre tekintettel a XIII. kerületi önkormányzat ismét ECDL Start számítástechnikai tanfolyami lehetőséget biztosít kismamák részére.

A 4 modul megszerzését lehetővé tevő tanfolyamon XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező, GYED-en vagy GYES-en otthon lévő kismamák vehetnek részt. A képzés 15 fős csoportban indul, 90 órás, 15 hetes időtartamú (30 alkalom, heti 2×3 óra). A foglalkozások 2014. szeptember 15-től 2014. december végéig délelőtti időpontban zajlanak. A 60 órás alapozó képzést a Prevenciós Központban (Tüzér utca 56-58.) tartjuk, a 30 órás vizsgára felkészítő tanfolyamot és a vizsgáztatást az ECDL vizsgaközpont Németh László Gimnázium (Nővér utca 15-17.) végzi. A számítógéptermet, a szakképzett tanárokat és a vizsgadíjat az önkormányzat biztosítja.

A tanfolyam idejére 2 év feletti gyermekek részére gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani a Gyermekházban (Dagály utca 15/A) található Tücsöktanyán.

A jelentkezési lapokat az érdeklődők átvehetik a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik az önkormányzat honlapjáról (www.budapest13.hu).

A kitöltött jelentkezési lapokat 2014. szeptember 1-től szeptember 5-ig személyesen adhatják le a Polgármesteri Hivatal (Béke tér 1.) ügyfélszolgálaton. A tanfolyamra a jelentkezés sorrendjében kerülhetnek be a résztvevők.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj