XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2014/02/19/felhivas-ingyenes-lakossagi-angol-nyelvtanfolyami-reszvetelre-2/

Témák A-Z

Felhívás ingyenes lakossági angol nyelvtanfolyami részvételre

ARCHÍV | 2014. február 19. - Frissítve Kulturális hírek

A 2004 óta folyamatosan indított angol nyelvi képzéseink 5.600 helyi lakos számára biztosítottak ingyenes nyelvtanulást. A kedvező tapasztalatokra és a továbbra is nagy érdeklődésre tekintettel a XIII. kerületi önkormányzat 19. alkalommal meghirdeti angol nyelvi képzését.

A kezdő szintű nyelvtanfolyamon Budapest XIII. kerületének lakói, illetve XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező, GYED-en vagy GYES-en otthon lévő kismamák vehetnek részt. A képzés 5 helyszínen, 50 fős csoportokban indul, 32 órás, 8 hetes időtartamú (heti 2×2 óra). A foglalkozások 2014. március 17-től május 20-ig délelőtti, délutáni, illetve kora esti időpontokban zajlanak. A foglalkozásokat rendszeresen látogató, s a nyelvtanárok által továbbhaladásra javasolt hallgatók részére biztosítjuk a további tanulást őszi, haladó tanfolyamainkon.

A kismama csoport résztvevőinek 1 év feletti gyermekei részére a tanfolyam idejére gyermekfelügyeletet biztosítunk az Ugri-Bugri Bölcsődében (Vizafogó sétány 6.) vagy a tanfolyam helyszínén található Tücsöktanyán (Dagály utca 15/A). A tantermeket, a szakképzett nyelvtanárokat és a tankönyveket az önkormányzat biztosítja.

A jelentkezési lapokat az érdeklődők átvehetik a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik.

 

A kitöltött jelentkezési lapokat 2014. február 24-től március 3-ig személyesen adhatják le a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (Béke tér 1.). A csoportokba a jelentkezés sorrendjében kerülhetnek be a résztvevők.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj