XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/05/03/varatlanul-nagy-erdeklodes-ovezte-a-bringasreggelit/

Témák A-Z

Váratlanul nagy érdeklődés övezte a bringásreggelit

2012. május 03. - Frissítve Környezetvédelmi hírek

Kellemes hangulatban töltöttek el hosszabb-rövidebb időt a bringásreggeli alkalmával a kerékpárosok április utolsó keddjének reggelén. A XIII. Kerületi Önkormányzat idén először fogadta péksüteménnyel és üdítővel a reggel munkába vagy máshová igyekvő kerékpárosokat. Mint kiderült, a legtöbb ember örült a vendéglátásnak, és megálltak néhány szóra. A bringásreggelit a XIII. Kerületi Önkormányzat szervezte, csatlakozva a Magyar Kerékpárosklub Bringázz a munkába! kampányához.

Volt, aki pár perc pihenőre szakította meg kerékpárútját, mások hosszabb időre is szívesen félreálltak. Köszönettel vették át és nem ritkán fogyasztották el mindjárt a helyszínen a reggelit. Volt alkalom arra, hogy szót ejtsenek fontos és számukra érdekes kérdésekről a biciklisek. Megosztották élményeiket és véleményeiket, sőt, néhányan javaslatokat is tettek az önkormányzat illetékeseinek.

A Váci úton a Lehel Csarrnok szomszédságában Hajós András énekes köszöntötte az arra járókat, a Szegedi úton a szakrendelő előtt pedig Fábián László öttusázó várta a bicikliseket.

Kicsik és nagyok egyaránt részesei voltak az első XIII. kerületi biciklisreggelinek. Sokan fejezték ki reményüket, hogy a jövőben is hasonló rendezvények és akciók lesznek a kétkerekűsök örömére.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj