XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/03/19/hetrol-hetre-tobben-hasznaljak-a-keruleti-kartyat/

Témák A-Z

Hétről hétre többen használják a Kerületi kártyát

2012. március 19. - Frissítve Egyéb

Folyamatosan bővül a Kerületi kártya tulajdonosainak köre, így mostanra több mint tízezren birtokolják a kedvezménykártyát a XIII. kerületben. A helyi lakosoknak kedvezmények sokaságát kínáló plasztikot megkötés nélkül minden állandó lakcímmel rendelkező lakos igényelheti.

A rászorulóknak ingyenesen nyújtja ezt a XIII. Kerületi Önkormányzat, mások jelképes áron, a kártya elkészítésének díjáért kérelmezhetik azt a Szociális Osztályon.

Az évek óta népszerű programhoz egyre több elfogadóhely is csatlakozik. Ma már 130 helyszínen kapnak kisebb vagy nagyobb engedményt a termékek, illetve szolgáltatások árából mindazok, akik rendelkeznek ilyen plasztiklappal.

Sokan nagyon kedvelik azt a lehetőséget is, hogy Kerületi kártyával ingyenesen vehetik igénybe a Tücsöktanya játszóház szolgáltatásait az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban.

A Kerületi kártyával rendelkezők emellett ingyenesen használhatják a városrész több pontján biztosított vezetéknélküli internetszolgáltatást is a XIII. Kerületi Önkormányzat jóvoltából.

 

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj