XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/01/20/nepszeru-a-keruleti-kartya/

Témák A-Z

Népszerű a Kerületi kártya

2012. január 20. - Frissítve Egyéb

Egyre többen igénylik a kedvezmények és előnyök sorozatát biztosító Kerületi kártyát.

Az elfogadóhelyek száma már meghaladja a százharmincat.

A leginkább a játszóház és az ingyenes wifi kedvelt szolgáltatás a Kerületi kártya tulajdonosainak körében. Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban működő Tücsöktanya játszóházban ugyanis naponta két órán keresztül térítésmentesen játszhatnak a legkülönfélébb játékokkal az öt évesnél fiatalabb gyermekek.

Fontos tudni, hogy a XIII. kerület több pontján használható vezeték nélküli internetszolgáltatáshoz a Kerületi kártyával rendelkezőknek külön kódot kell kérniük. Ezt eddig 1987-en tették meg, akik rendszeresen élnek is a lehetőséggel.

Sokan mutatják fel még a kedvezményre jogosító kártyát a Prevenciós Központban, térítésmentesen igénybe vehető fitness zuma, gold zumba vagy jóga során.

A Kerületi kártyára jogosultak

A Kerületi kártyára minden kerületi lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen itt élő állampolgár jogosult.

2014. január 1 napjától  az Angyalfüldi Szociális Egyesületnél kérhetik a XIII. kerületi lakosok: személyesen az Egyesület székhelyén: XIII. Szekszárdi u. 34 vagy a szociális boltokban: XIII. Gyöngyösi stn.4., XIII. Tomori u. 5., XIII. Tahi u. 74., XIII. Hegedüs Gy.97/c, XIII. Pannónia 34. A kérelem elektronikusan benyújtható asze@asze.hu

Kerületi kártya előállítás díja:500 Ft.
Kerületi szociális boltokban vásárlásra jogosító kártya éves díja: 500 Ft.
A díj befizetése a kérelem benyújtásakor vagy átutalható az Angyalföldi Szociális Egyesület  számlájára: CIB Bank 11103107-18083110-36000001). Kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatba a nevet és kerületi kártya.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj