XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2012/01/03/januar-13-ig-postazhatjak-kerelmuket-a-parkolasi-matricat-igenylok/

Témák A-Z

Január 13-ig postázhatják kérelmüket a parkolási matricát igénylő kerületi lakosok

2012. január 03. - Frissítve Közlekedési, parkolási hírek

December végéig több mint 6 ezren igényelték postai úton a 2012-es esztendőre érvényes parkolási matricát.

Aki ez idáig nem küldte el a szükséges dokumentumokat, még megteheti, hiszen ha január 13-ig postára adja a kérelmet, még idejében megkapja a várakozásra jogosító matricát. Természetesen a későbbiekben is mód van az ügyintézésre, ezt személyesen az ügyfélszolgálati irodában tehetik meg az érintettek. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ugyanis a Hegedűs Gyula utca 15-ben megtalálható ügyfélszolgálati irodájában várja a XIII. kerületi lakosokat.

Fontos tudni, hogy a 2011. évi lakossági várakozási engedélyek 2012. január 31-ig érvényesek. Ezt követően már csak a 2012-es évre érvényes matricával vagy díjfizetés ellenében parkolhatnak a fizető övezetekben várakozó autósok.

Az idei évre érvényes várakozási engedélyek igénylésével kapcsolatos további információkat itt talál, ahol letöltheti a szükséges dokumentumokat is.

A XIII. kerületben két zóna létezik:

  • 1. zóna: Jászai Mari tér – Carl Lutz rakpart – Népfürdő utca – Róbert Károly körút – Váci út – Dévai utca – Lehel út – Lehel tér – Váci út – Nyugati tér – Szent István körút által határolt terület
  • 2. zóna: A Népfürdő utca – Vizafogó utca – Váci út – Szekszárdi utca – Göncöl utca – Röppentyű utca – Pap Károly utca – Róbert Károly körút által határolt terület és a Béke utca – Petneházy utca – Reitter Ferenc utca – Szegedi út által határolt terület
Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj