XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/11/22/a-pottom-panna-lett-az-ev-uzlete/

Témák A-Z

A Pöttöm Panna lett Az Év Üzlete

2011. november 22. - Frissítve Kulturális hírek

Újlipótvárosból és távolabbról egyaránt sokan keresik fel rendszeresen a Pöttöm Panna ruházati üzletet, ha gyermekeknek szeretnének vásárolni. A Tátra utca 20/a-ban működő üzlet népszerűségét igazolja, hogy 2011-ben ez kapta a legtöbb szavazatot a XIII. kerület kereskedelmi és vendéglátóipari egységei közül.

Az Év Üzlete díjat a XIII. kerület polgármestere adta át Csománé Lipták Szilviának. Dr. Tóth József hangsúlyozta, hogy összesen 26 ezer vállalkozás működik a XIII. kerületben, s a városvezetés igyekszik nagy gondot fordítani arra, hogy számukra megfelelő környezetet biztosítson. Az Év Üzlete díjjal azt a kereskedelmi vagy vendéglátóipari egységet szeretné elismerésben részesíteni az önkormányzat, amelyre a lakosok, a vásárlók vagy vendégek közül a legtöbben adják le szavazatukat. A díjat a XIII. Kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága ítéli oda.

A Pöttöm Panna 2011-ben méltán érdemelte ki az Év Üzlete díjat, a vásárlói visszajelzések ugyanis egyértelműen arról tanúskodnak: a kilenc éve működő gyermekruházati üzlet nagy odafigyeléssel, széles árukészlettel és vevőbarát hozzáállással fogadja a vásárolni szándékozókat.

Néhány ok, ami miatt a szavazók a Pöttöm Pannát javasolták a díjra:

  • Mert az eladók hihetetlenül kedvesek és türelmesek.
  • Mert mindig megtalálom, amit keresek.
  • Mert kiváló minőségű ruhákat árulnak.
  • Mert ha véletlenül nem jó a gyerekre, amit vásároltam, akkor vissza tudom vinni, és kicserélik vagy visszafizetik a pénzt.
  • Mert van játszósarok.
Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj