XIII. Kerületi Önkormányzat

Akadálymentes verzió Akadálymentes verzió ikon

https://www.budapest13.hu/2011/08/16/fergeteges-nyarbucsuztato-lesz-az-angyalfoldi-sportkozpontban/

Témák A-Z

Nagy érdeklődés övezte a nyárbúcsúztató sportnapot az Angyalföldi Sportközpontban

2011. augusztus 16. - Frissítve Kulturális hírek

Angyalföldi SportközpontTöbb mint félezren látogattak ki a Rozsnyai utcai sporttelepre augusztus 21-én, amikor nagyszabású nyárbúcsúztató rendezvénynek adott otthont az Angyalföldi Sportközpont.

A legnépszerűbben a gyermekprogramok voltak, sokan próbálták ki az ugrálóvárat és különböző felfújható játékokat. A kicsik szívesen vállalkoztak arra, hogy arcfestéssel tegyék különlegesebbé aznapi megjelenésüket. Ahogy hasonló rendezvényeken megszokott, ezúttal is az egyik legnagyobb vonzerőt a kézműves játékok jelentették, ahol ügyeségüket az ügyesség fejleszthették a kisebbek és a nagyobbak egyaránt.

A legkülönbözőbb sportágakba kóstolhattak bele az érdeklődők. A hagyományostól a különlegesebbig széles volt a paletta. Kipróbálhatta bárki az amerikai focit, a gyorstollast vagy a jégkorongot, de kézilabdázhattak, asztaliteniszezhettek is a jelentkezők. Rendelkezésre állt továbbá gumiasztal, s a fallabda és a tenisz ugyancsak lesz a kínálatban.

A bátrabbak családi többpróbán is indulhattak.

Ezúttal is gondoltak azokra, akik szeretnének tenni az egészségük megőrzése érdekében, ők vérnyomás-, illetve vércukorszint-mérésen vehettek részt, ami sokakat csalogatott a Rozsnyai utcába.

A rendezvényt a Sport- és Szabadidő Közhasznú Nonprofit Kft. és az Angyalföldi TTE szervezte.

Vissza

Díjaink, elismeréseink


                            Idősbarát önkormányzat díj